top of page

Paradise City is tot laatste moment in de weer voor droog festivalterrein

De gevolgen van het stormweer van donderdagavond zijn nog dagenlang voelbaar. Het Atomium moet de deuren dicht houden nadat een modderstroom hen had getroffen. Het festival Paradise City werkt tot vandaag zaterdag met man en macht om het terrein danceproof te krijgen.

Een groot deel van de regio werd donderdagavond opnieuw hard getroffen door het slechte weer. De overvloedige regenval zorgde in Laken voor ongeziene taferelen. Een modderstroom, aangevuld met stenen,kwam terecht aan het Atomium. De kelders liepen er onder water. Het Atomium houdt het hele weekend noodgedwongen de deuren dicht. De schade zou zelfs tot in de honderdduizenden euro's oplopen.

Ook Grimbergen en deelgemeente Strombeek-Bever kregen een flink pak water over zich heen. Vandaag, zaterdag, organiseert Haviland intercommunale in Grimbergen een extra ophaalronde vanaf acht uur 's ochtends. Alle huisraad die ten gevolge van de wateroverlast niet meer bruikbaar is, mag buiten geplaatst worden.

Ook op de festivalterreinen van Paradise City in Perk zorgde de hevige regenval voor problemen. Met man en macht werd er vrijdag nog gewerkt om het terrein er piekfijn te laten uit zien.“alles komt in orde om er opnieuw een prachtige editie van te maken”, zeggen de organisatoren.


Featued Posts 
Recent Posts 
bottom of page